*VISIE

VISIE

STUDIO | LEGALE gaat voor optimale service in al uw dossiers en heeft maar één doel voor ogen: u snel en goed van uw juridische problemen verlossen.


KWALITEIT

Wij gaan altijd voor een optimaal resultaat. Ons team bestaat uit verschillende ervaren advocaten in gespecialiseerde materies waardoor uw dossier indien noodzakelijk ook geïntegreerd kan aangepakt worden vanuit verschillende invalshoeken. Natuurlijk kunnen we de uitkomst van een rechtszaak niet voorspellen, maar wij beloven wel dat wij uw dossier 100 % professioneel aanpakken. Bovendien krijgt u altijd een eerlijk en volledig advies, zodat u weet waar u aan toe bent. Indien wij uw vraag zelf niet optimaal kunnen beantwoorden, sturen wij u door naar een specialist ter zake. Zo krijgt u altijd de beste service.

BEREIKBAARHEID

Wij weten hoe belangrijk snelheid is. En dus streven wij een maximale bereikbaarheid na. Wij grijpen in wanneer u het nodig heeft: voor een aanmaning, een dagvaarding, een procedure of een advies. Bovendien houden wij u stipt op de hoogte van elke evolutie in uw dossier.

PERSOONLIJKE AANPAK

De advocaat van uw keuze superviseert uw zaak. Gegarandeerd.

DISCRETIE

Uw zaak verdient alle discretie. Daar waken wij over in elke fase van uw dossier: van advies tot vonnis.

EFFICIËNTIE & MODERNE TECHNIEKEN

We sturen u alle informatie per e-mail, per post of per fax. U beslist zelf hoe u op de hoogte wil gehouden worden. Heeft u de incasso van openstaande schulden aan ons kantoor toevertrouwd? Dan kan u de stand van deze invorderingen via onze website online opvolgen met uw persoonlijke inlogcode.

ERELONEN

U komt nooit voor verrassingen te staan, want wij vertellen u van in het begin alles over tarieven en kosten. Dat is duidelijk en eerlijk. Wij bieden u kennis in gespecialiseerde materies tegen concurrentiële tarieven.
Krijgt u graag wat meer informatie? Dan bezorgen wij u deze graag tijdens een eerste vrijblijvend gesprek. Maak hier een afspraak met het kantoor.